Volgers

Via Pinterest kom je op vele andere blogs

Follow Me on Pinterest

maandag 28 mei 2012

Na noeste arbeid....

...is het heerlijk toeven in de tuin. De margrieten deden eerst niks, zo zielig. Maar ik kan geen plant weggooien, dus met veel lieve woordjes en mest...voilà...wat doen ze hun best. De rest ook trouwens. Ik geniet.

donderdag 24 mei 2012

Donot do this (at home).

Remember Bart. Maar 35 jaar geworden. En toch kon (en kan) ik er nog steeds om lachen. Hij haalde uit het leven wat erin zat.

woensdag 9 mei 2012

Voor ons huis

Ze zijn uiteraard niet te benaderen met al hun kleintjes. Dus gefilmd vanuit de bovenverdieping van ons huis.Soms een beetje onduidelijk, maar ach... Zo fantastisch om de zien hoe de ouders op hun kleintjes passen en letten. En dat de kleintjes precies weten wie hun ouders zijn. En dit zijn nog maar 3 echtparen...er zijn er nog veel meer. Ik weet het...ze zijn niet geliefd..zeggen ze. Maar het is zo bijzonder om dit van zo dichtbij te zien en wat groeien die kleintjes hard.

Ik ga me echt niet vervelen deze zomer

Natuurlijk hoop ik op een mooie zomer.En dan wordt de keuze moeilijk....als passieve sportliefhebster. Maar veel is draadloos dus.... Op mijn laptop kijk ik bv naar de Olympische Spelen.Live !! Op mijn tablet naar wielrennen.Ook live!! Dan hebben we natuurlijk nog de tv voor het voetballen. Kan natuurlijk de "oude"laptop ook nog nemen voor het voetballen. Zien jullie het voor je? Ik zit in de tuin , zonnescherm naar beneden. 2 laptops en een tablet en mijn hoofd schiet heen en weer....wat is het spannendst? Het moet niet gekker worden...maar allemensen...ik vermaak me er zo mee. Vanmiddag even uitgeprobeerd om gratis (buitenlandse) zenders te zoeken op internet en verdikke...kon zomaar kijken.Heerlijk. Een impressie:

dinsdag 1 mei 2012

Heerlijk

Een glimlach op je gezicht. Zo vals als het maar kan, maar wat een plezier om naar te kijken en te luisteren. Vind ik.